top of page

RECENSIES

Tjietse Broeders,

Stichting Dongense Jeugdraad

"Joris bezit de bruikbare vaardigheden, karaktereigenschappen en werkhouding om het juiste eindproduct af te leveren. Ik heb geconstateerd dat bij hem zijn technische vaardigheden in een recht evenredig verband staan met zijn originele scheppingskracht. Als beginnend ondernemer is hij leergierig en klantgericht. Zo voelde Joris, bij het maken van het Zomerspelenpad, haarfijn aan welke sfeer ik als opdrachtgever voor ogen had. Door zijn luisterend oor en analytisch denkvermogen wist hij die sfeer perfect vorm te geven. Zijn constructieve werkhouding verhoogde onze positieve samenwerking. Dit alles heeft geresulteerd in een duurzaam eindproduct dat Stichting Dongense Jeugdraad als cadeau aan de Dongense samenleving heeft gegeven."

"Joris heeft mij geholpen met een project rondom een event. Dit event moest van de grond komen, en dat zorgde hier en daar voor redelijk wat stress. Gelukkig heb ik duidelijke communicatie gehad met Joris, en dacht hij veel mee in het proces. Bij heftige deadlines was Joris buiten zijn ‘werktijd’ gaan werken, en dat vond ik mega flexibel van hem. Het eindproduct was netjes en het was uiteindelijk ook wat ik wilde. Ik denk in de toekomst nog vaker samen te gaan werken met Joris."

"Joris is een harde werker en kan snel leveren. De kwaliteit staat daarbij steeds hoog in het vaandel. Joris heeft zich o.a. ingezet voor mijn film-regiedebuut OORWURM en we hebben voor de Dongense Zomerspelen ook al meermaals hobby-matig samengewerkt. Joris is communicatief en sociaal vaardig, creatief en zeer handig met diverse software."

Tim Lammerts van Bueren,

RUMOR

Recensie 1
Anker 1

"Voor het project Baron 1898 naar het gelijknamige boek van Jacques Vriens mochten we deze schrijver interviewen en filmen in zijn werkkamer. Thuis bij Jacques Vriens in Gronsveld, Limburg, werden we hartelijk ontvangen met koffie en vlaai. Onderweg naar Limburg hebben we de aanpak voor het interview besproken. Joris denkt hierbij actief mee en komt met ideeën. 

Na de kennismaking met de vriendelijke schrijver gaan we naar zijn werkkamer. Joris bekijkt de kamer en weet meteen hoe hij het interview in beeld wil brengen. Hij start met opbouwen van de apparatuur en legt rustig zijn bedoeling uit. Na een korte test kunnen we beginnen, maar niet voordat Joris iedereen op zijn gemak stelt. Vragen worden gesteld, antwoorden worden gegeven en Jacques leest voor uit Baron 1898 en zo hebben we voldoende materiaal voor de film. Joris ziet in de werkkamer nog materiaal waar hij shots van wil maken en werkt enthousiast door. Dan is het tijd om afscheid te nemen van de hartelijke schrijver en weer huiswaarts te keren. In de auto gaat Joris al aan de slag. Hij zoekt de muziek op van de Eftelingattractie en bedenkt hoe hij deze kan gebruiken bij de filmbeelden. Thuis aangekomen maakt Joris meteen een begin met editen van het beeldmateriaal. Nog dezelfde dag krijgen we een voorproefje van de film.

 

De samenwerking met Joris was top! Hij denkt mee, komt met ideeën en weet van aanpakken. Joris verstaat zijn vak en werkt met enthousiasme. Ook de communicatie was prima, afspraken werden snel gemaakt en ook nagekomen. Over het eindproduct zijn we zeer tevreden. Voor een volgend project wordt Joris zeker weer gevraagd. "

"Als projectontwikkelaar organiseren wij vaak informatieavonden voor buurtbewoners/ belangstellenden. Voor een project van ons in Dongen, wilden wij een presentatiefilm maken om de omgeving van het plangebied digitaal te kunnen informeren over onze plannen. Op aanraden van een andere opdrachtgever zijn we bij Joris terecht gekomen. Omdat de film op korte termijn gereed diende te zijn, was er weinig tijd te verliezen. Vanaf de eerste kennismaking werd gelijk duidelijk dat Joris zeer professioneel is en weet waar hij over praat. Er werden direct vervolgafspraken gemaakt en de opnames werden gepland. Joris beschikt zelf over veel apparatuur waardoor er snel geschakeld kan worden. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat en zullen zeker nogmaals gebruik gaan maken van zijn diensten."

Recensie 2

"Joris heeft een prachtige compilatie/sfeer video gemaakt van de realisatie van de muurschildering in onze nieuwe werkplaats. Het contact was zeer warm en pro actief, wat heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Hij verstaat zijn vak en zullen hem zeker nog eens vragen voor toekomstige projecten. 

Wellicht zou een iets kritischere houding ten aanzien van gesproken tekst/ overzicht over het totaal nog een mooie aanvulling zijn. Meer als in, het beeld en de video klopt, maar klopt ook de inhoud die vertaald moet worden? Maar dit is wel echt kritische kritiek. Super bedankt Joris voor de fijne samenwerking en de mooie video! We doen zeker een goed woordje in ons netwerk ;)"

Recensie 4
Laat hier je recensie achter
Beoordeel onze diensten
Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page