top of page
Behind_Fly_On_The_Wall_31.jpg

FILMPRODUCTIE

 

In 2020 heb ik mijn eerste sprong gewaagd in de wereld van film en het duurde daarna niet lang voordat ik besefte dat een vakgebied is waar ik mij nog heel lang mee bezig wil houden. Sindsdien werkte ik met veel klanten aan een breed scala aan projecten, die me allemaal dwingen om elke keer weer creatiever te zijn. Ik weet hoe belangrijk het is om innovatief te blijven. Daarom onderzoek ik steeds de nieuwe trends van dit vakgebied en volg ik de nieuwe ontwikkelingen binnen deze creatieve wereld. Wil je meer weten over mijn werk?

Neem vandaag nog contact met me op.

IMG_8723.JPG

VIDEOPRODUCTIE

 

Video is anno 2021 bij uitstek dé manier om efficiënt te communiceren met uw doelgroep. 

In onze drukke (online) levens is er tegenwoordig weinig tijd om geduldig lappen tekst te lezen. Vandaar dat video de (bewezen) beste manier is om een boodschap over te brengen. 

Korte video's van uw producten of als omschrijving van uw diensten werken op een andere manier dan 3 minuten durende aftermovies van festivals of evenementen.

Vandaar dat ik het complete pakket aanbied; van 30 sec instagram-adds tot gehele livestreams!

 

Neem vooral contact met me op voor de mogelijkheden.

Filmproductie
VIDEOPRODUCTIE
WhatsApp%20Image%202020-05-17%20at%2019.

VORMGEVING

 

Als grafisch ontwerper in Dongen heb ik de vaardigheden en ervaring om mijn klanten te helpen groeien. Ik breng de visies van mijn klanten tot leven door middel van een reeks visuele mediadiensten. Sinds 2019 bied ik klanten uitgebreide ontwerpdiensten aan waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. Ik geef persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het hele proces; van het eerste concept tot het uiteindelijke resultaat zorg ik ervoor dat mijn klanten echte partners tijdens het proces zijn.

_edited.jpg

FOTOGRAFIE

 

Als fotograaf zie ik de wereld door een creatieve lens. Deze visie heeft me vele avonturen gebracht en heeft mij de kans gegeven om samen te werken met een aantal echt getalenteerde individuen. Ik ben altijd op zoek naar meer mogelijkheden om professioneel verder te gaan, door te groeien en mijn vaardigheden uit te breiden.

 

Neem contact met me op als je meer te weten wilt komen.

Vormgeving
FOTOGRAFIE

ANIMATIE

Animatie wordt op tal van manieren gebruikt. Zo kan een doelgroep er eenvoudig mee geïnformeerd worden d.m.v. een geänimeerde infographic. Maar het is ook een zeer onderschat middel binnen een marketingstrategie. Benieuwd waarvoor animatie allemaal gebruikt kan worden?

 

Neem vooral contact met me op voor de mogelijkheden.

ANIMATIE
bottom of page